Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Незабаром Ваш розпорядок дня набере швидкість і буде набагато активнішим. Ви з колегою будете приймати остаточні рішення щодо складання графіка, проектів і т.д. Можливі розбіжності приведуть лише до неординарних шляхів рішення.

Телець Зараз вдалий час для нових фінансових можливостей. Ви, можливо, планували відпочити, однак, швидше за все, Ви будете проводити час з молодими людьми - організовувати їх активний відпочинок, давати поради і т.д.

Близнюки Відмінний день, щоб надолужити згаяне у своїй роботі. У більш спокійній обстановці на робочому місці, Ви зможете домогтися набагато більшого. Ви будете готові зайнятися якимось новим проектом.

Рак Неоране поле в професійній сфері пробудить у Вас бажання швидше рухатися вперед. Разом з тим, Ви будете обережні, товариські і щирі - це Ваші ключові якості. У Вас з'являться нові і нові принципи на все популярне, модне і стильне.

Лев Ви чітко і ясно висловлюєтеся і Вам приносить задоволення навчати і консультувати інших людей. Ви будете прагнути поспілкуватися з різними групами людей для того, щоб донести важливу думку.

Діва Вашим стимулом будуть гроші. Якщо Ви гарненько подумаєте, то зможете виробити відмінну техніку продажів або ідею реклами, за що Ваша компанія буде дуже Вам вдячна. Проект, що вимагає творчого мислення, допоможе Вам досягти ефективних рішень.

Терези Ви увесь день будете зайняті професійними і творчими проектами - можливо навіть, залишитеся працювати понаднормово. Сприйняття - це невід'ємна частина нашого життя і Ви проявите себе добрим, чуйним і ніжним; Ви - романтик з добрим серцем.

Скорпіон Ви цінуєте своє становище і професійну підтримку з боку оточуючих. Можливо, настала Ваша черга підготувати доповідь, розповісти людям про свої досягнення або унікальну техніку або заохотити до фінансових подарунків.

Стрілець Все, здається, буде працювати злагоджено, а Ви будете насолоджуватися технологіями зв'язку. Нові пристрої для спілкування - це найостанніші і приголомшливі пристосування. Ви неймовірно досвідчені в проведенні змін і поліпшення існуючих умов.

Козеріг Можливо, Ви будете зайняті самоаналізом. Можливо, Ви знайдете новий офіс для свого бізнесу або задумаєтеся про вкладення у нерухомість. Будь то особисті або професійні справи, Ваш внесок буде відігравати важливу роль в укладанні угоди.

Водолій На робочому місці Ви будете складати плани на вихідні. Запланована сімейна вечеря дасть можливість насолодитися тими ідеями, які може запропонувати кожен член сім'ї.

Риби Завершивши всі старі проекти, Ви нарешті відчуєте полегшення. Невирішені питання нарешті будуть вирішені. Якщо Ви хочете змінити роботу, то зараз відповідний час для того, щоб підготувати своє резюме або продумати план дій.