Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Знімаючи кіно або працюючи на знімальному майданчику, Ви виявите прекрасні місця, щоб придбати там земельну ділянку. Трохи прибирання та перестановки, і Вас чекає фантастичний результат.

Телець Ви цінуєте традиції, сталість і цілком щасливі, коли інші люди не намагаються змінити навколишнє оточення або порушити Ваші плани. Ви можете страждати від регулярного навіювання, що для Вас дуже неприємно.

Близнюки Навколишні проявлять своє визнання і підтримку Вам. Ви відчуєте, що спілкування надзвичайно захоплююче. Крім цього, Ви відчуєте якийсь дух товариства. Ваші друзі і оточуючі люди будуть у відмінному настрої і Ви зможете знайти якесь місце чи заняття, з яким будуть згодні всі інші.

Рак Вас чекає повне взаєморозуміння. Цей день відмінно підійде для сімейної зустрічі, щоб обговорити лише одну тему: цілі. Ви захочете домогтися більшого і справа буде лише в часі, який буде потрібно для втілення Ваших бажань в реальність.

Лев Можливо Ви будете консультувати молодих людей в питаннях релігії. Ви дуже прониклива людина і можете зрозуміти стан справ без особливого аналізу. Будь-які обговорення і дискусії пройдуть легко і весело.

Діва Ви будете в чудовому настрої. Можете сміливо розраховувати на підтримку оточуючих, яке б перед Вами на стояло завдання. Якщо Вам знадобиться допомога, гарненько подумайте у кого її попросити.

Терези Ви багато чому навчитеся. Можливо, Ви будете читати, але швидше за все, слухати лекцію, проповідь або аудіо книгу. Історія стає реальністю і Ви можете пофантазувати про те, якою буде реакція людей, коли вони будуть читати про той період, в якому Ви зараз живете.

Скорпіон Світ - це священне для Вас місце і Ви будете повністю підтримувати духовні і релігійні ідеї. На інтуїтивному рівні, найчастіше, Ви будете проявляти такі якості, як доброту, чуйність і ніжність.

Стрілець Ви будете в прекрасному настрої і задумаєтеся про те, щоб захопитися якимось новим проектом. Нарешті настав підходящий день для того, щоб зайнятися садом або відвідати квіткову виставку і обзавестися парочкою творчих ідей для своєї клумби.

Козеріг Ви точно знаєте чого хочете, коли мова заходить про найголовніше і найважливіше в якійсь ситуації. Якщо у Вас будуть інструкції, то Ви зможете впоратися з будь-якою роботою або, хоча б, пояснити іншим людям, що потрібно зробити.

Водолій Зараз найкращий період, щоб зміцнити ті відносини, яким останнім часом приділяли мало уваги. Поговоривши з друзями та обговоривши всі останні новини, можливо, Ви вирішите влаштувати зустріч у себе вдома або в найближчому парку.

Риби Можливо, Ви на добровільних засадах будете сприяти малозабезпеченим, допомагати з документами або в юридичних питаннях. Ви володієте природним даром залагоджувати питання із законом та органами влади, а також здатністю розбиратися в особистих і душевних справах.