Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен У Вас з'явиться можливість краще пізнати Ваших товаришів по роботі в плані командної підтримки. Спільна робота над якоюсь ризикованою витівкою принесе позитивні результати.

Телець Почуття неспокою цього ранку змусить Вас скласти список того, чого б Ви зараз хотіли добитися. Можливо, Ви просто захочете завершити свої справи.

Близнюки Велика частина Вашого часу буде орієнтована на роботу. Трохи пізніше Ви, можливо, будете брати участь в якомусь виступі. Гра достатньо вас розслабить.

Рак Ви від природи організовані і справляєте враження людини вихованої і часом, мабуть, надто стриманої. У Вас з'явиться можливість розслабитися і насолодитися собою і Вашим оточенням.

Лев Ви будете брати участь в громадських заходах. Найімовірніше, це буде якась конференція або робоча зустріч. Ви продемонструєте свою проникливість і чуйність до потреб інших людей.

Діва Ваша робота буде оцінена по достоїнству. Ви будете неймовірно задоволені результатами. Подумайте про те, чого б Ви могли добитися, вивчивши якесь нове питання.

Терези Прислухайтеся - дехто повинен повідомити Вам щось важливе, і якщо Ви опинитеся в потрібному місці і в потрібний час, ця інформація зможе змінити Ваше життя. Все готово для реального ривка.

Скорпіон Ви будете комфортно себе почувати, і все, здається, буде працювати злагоджено. Ви володієте природною здатністю знаходити спільну мову з людьми, особливо з тими, хто молодше Вас.

Стрілець Вам буде досить важко догодити роботодавцям, тому обов'язково залишайтеся вірні своїм переконанням. Відполіруйте своє резюме. Воно швидко увійде в дію.

Козеріг День виявиться важчий від попередніх - ситуація склалася досить нелегка. Все це означає, що Вам потрібно як слід виспатися або знайти спосіб сховатися від усіх та провести деякий час на самоті, в роздумах.

Водолій Постарайтеся не надто красуватися і не вважайте, що знаєте більше за людей, з якими Ви розмовляєте. Люди вкрай сприйнятливі до всіх ознак пихатості, і Ви можете бути покарані.

Риби Можливо, у Вас в планах буде організація великої зустрічі з пресою, підвищення продажів або найм людей для просування бізнесу. Ви на правильному шляху, але варто задуматися про те, щоб заощадити трохи грошей.