Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Ви відчуєте сильну потребу в суспільному житті і соціальних заходах. Ви будете уважно вивчати всякі дрібнички. Можливо, знайдете оригінальну антикварну крамницю, яка Вам сподобається.

Телець Для Вас почне набувати величезне значення любов до минулого і подяка за Ваше коріння. Формування більш приємної обстановки вдома зіграє велику роль.

Близнюки Ви досягли дивовижної гармонії зі своїми грандіозними планами. Про це знає весь світ! Коли Ви за щось беретеся, ніхто не може встати у Вас на шляху.

Рак Ви кращий у своїй справі! Однак це не привід намагатися виконати все заплановане максимально швидко. Не полінуйтеся зайвий раз перевірити свою роботу.

Лев Вас чекають надихаючі бесіди з оточуючими. Хтось буде схвально ставитися до Ваших думок та ідей - можете сміливо очікувати підтримки з боку цієї людини.

Діва Ви отримуєте задоволення від самоаналізу і вивчення свого внутрішнього устрою. Оцініть свої приховані сторони і займіться більш делікатними питаннями.

Терези Подбайте про всі фінансові зобов'язання якомога швидше. Ті, про кого Ви зараз не в змозі подбати, повинні бути сповіщені з обіцянкою провести оплату найближчим часом.

Скорпіон Нарешті вихідний! Зараз основну роль у Вашому житті будуть грати товариші. Друзі - це наше справжнє багатство, пам`ятайте.

Стрілець Схоже, обставини не дають Вам робити те, чим Ви б дійсно хотіли займатися. Можливо, у Вас виникнуть якісь складнощі з тими, хто користується авторитетом.

Козеріг Нині краще не ризикувати - задовольняйтеся всім звичним і повсякденним. Нові ідеї і погляди можуть принести більше шкоди, ніж користі.

Водолій Ви наполегливий ініціатор, здатний домогтися початку будь-якого проекту і змусити все працювати. Поспішайте повільно, успіх і так вже на Вашій стороні.

Риби Ви з другом берете участь в якійсь грі - в переносному сенсі, звичайно. Ставки досить високі. Зараз це видається серйозним випробуванням Вашої сили волі.