Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Ви будете експресивнішими, ніж зазвичай. Це прискорить роботу Вашого мозку. Ви володієте природною здатністю відчувати потреби оточуючих і можете приймати чіткі рішення, що стосуються багатьох людей.

Телець Можуть виникнути складності, пов'язані в основному з емоціями. Постарайтеся прибрати емоційну складову з ситуації, що склалася і розібратися з усім, застосувавши діловий підхід.

Близнюки Оточуючим подобається розхвалювати Вас за важку працю, яку робите. Вас будуть цінувати за здатність рішуче діяти. Ви подаєте хороший приклад іншим.

Рак Можливо, Ви захочете провести час з друзями замість виконання своїх обов'язків, однак на Вас лежить відповідальність, і буде розумно зайнятися справами. У другій половині дня Ви знову зможете замислитися про соціальну сферу.

Лев У Вас з'явиться можливість залучити нового клієнта або як мінімум задовольнити потреби публіки. Завдяки своїм здібностям Ви зможете організувати і контролювати все.

Діва Швидше за все, зараз не підходящий день для вирішення проблем. У Вас є щось, чого іншим так і не вистачає. Незважаючи на всю Вашу впевненість, Ви продовжите просити поради у інших людей.

Терези Цього ранку Ви не зможете вчасно завершити всі справи по дому. Буде корисно дізнатися, що будь-яку інформацію, яку Ви чуєте по телевізору, в Інтернеті

Скорпіон Ви зможете насолодитися свіжим повітрям, своїм оточенням і відсутністю обов'язків. Подумайте ще, тому що наступного разу у Вас з'явиться така можливість через кілька днів.

Стрілець Коли мова заходить про робочі питання, Ви не можете не подбати про справи. Ваші роздуми та ідеї будуть перш за все націлені на результат, а завдяки своїй проникливості управління або керівництво стає практично неминучими.

Козеріг Ви будете ясно мислити і зможете побачити всі альтернативні можливості. Ідіть вперед і приймайте свої рішення. Ви чітко бачите своє майбутнє і зможете зробити правильний вибір.

Водолій У Вас зараз є хороша можливість зробити запит на підвищення, або ж заявити про себе. Настав час проявити свою уяву і творчий потенціал, коли справа дійде до ідей і думок.

Риби Мабуть, Вас чекає вкрай нудний день. Як би там не було, Ви зможете проявити свою креативність і запропонувати ідеї щодо поліпшення справ. Ви здатні творчо підійти до роботи, виходячи за рамки і реалізовуючи весь свій потенціал.