Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Складний і не дуже плідний день; багато йде не так, як хотілося б. Виникають труднощі в спілкуванні, попри все, вам вдасться порозумітися з людьми, яких ви раніше не розуміли.

Телець Вам доведеться проявити наполегливість, щоб домогтися свого; будьте готові працювати самостійно. Важливо контролювати свої емоції, намагатися не нервувати і не хвилюватися. Саме самовладання дозволить вам уникнути помилок, обійти пастки, розставлені недругами.

Близнюки Цей день добре підходить для відпочинку, розваг, невимушеного спілкування. Корисна зміна обстановки. Ситуація ще зміниться на краще, коли Вам на допомогу прийдуть друзі.

Рак День легкий, приємний, окриляє. Можливі вдалі збіги, сюрпризи, яким Ви будете дуже раді. Не виключені цікаві знайомства, романтичні захоплення; побачення проходять дуже вдало. Можна починати нові справи, але при цьому бажано, щоб вони не вимагали серйозних зусиль на перших етапах.

Лев Варто бути обережнішим на початку дня: це досить складний час, який приносить суперечливі події. Доведеться діяти швидко. Можливі конфлікти з людьми, з якими Вас пов'язують професійні або творчі інтереси.

Діва Дуже вдалий день, відмінно підходить для вирішення важливих питань, в тому числі - що стосуються фінансів, роботи, кар'єри. Ділове чуття буде дуже гострим, Ви приймете правильні рішення, навіть якщо будете мати у своєму розпорядженні лише мінімумом інформації.

Терези День досить неспокійний. Буде багато новин, суперечливої інформації, можуть виникати неоднозначні ситуації. Вам потрібен час, щоб в усьому розібратися, адже події розвиваються дуже швидко.

Скорпіон Сприятливий день для спілкування, особливо ділового. Ви легко знаходите спільну мову з людьми. Є можливість укласти вигідні угоди, покупки виявляться навіть вдалішими, ніж Ви очікували.

Стрілець Дуже плідний день, Ви зможете вирішити багато проблем, з якими раніше не могли впоратися, доведете до кінця розпочаті справи, досягнете змін на краще у важливій для вас сфері. Гармонійно складаються стосунки з близькими людьми, які не буде приводів для розбіжностей і сварок.

Козеріг Не сидіть склавши руки - дійте, намагайтеся витягти максимум користі з впливу позитивних тенденцій. Цей день підходить для обговорення робочих питань, перспектив співпраці; можна підписувати договори, укладати довгострокові угоди.

Водолій День вас напевно порадує: він буде вдалим, повним приємних подій і сюрпризів. Приводи для занепокоєння теж знайдуться, але Ви не дозволите безпричинній тривозі сплутати Ваші плани.

Риби Сприятливий день з точки зору фінансів; можливі грошові надходження, вигідні угоди і вдалі покупки. Буде шанс вдало вирішити юридичні питання, оформити документи, необхідні для здійснення Ваших планів. Кінець дня принесе звістки, яких Ви давно чекали.