Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Центром Вашої уваги будуть робота і кар'єра. У Вас буде кілька можливостей прийняти правильні рішення і зробити хороший вибір. Ви проявите свої кращі практичні навички.

Телець Ви володієте чимось більшим, ніж просто даром красномовства. У Вас, як за помахом чарівної палички, з'являються свіжі ідеї. Іноді люди навіть будуть виявляти бажання допомогти Вам у досягненні якихось певних результатів.

Близнюки Багато хто вважає Вас особливо дотепними і навіть дивакуватими. Важливу роль буде грати Ваше почуття гумору. Ви залишитеся в курсі всіх подій, якщо будете увесь час перебувати в русі і не перестанете стежити за зміною справ.

Рак Ви знаєте, як зарядити оточуючих ентузіазмом, і це те, в чому ви досягнете гли б очолити групу підтримки, але замість цього будете підбадьорювати інших продовжувати працювати, щоб завершити якийсь проект.

Лев Ви знаєте, як зарядити оточуючих ентузіазмом, і це те, в чому ви досягнете успіху. Ви могли б очолити групу підтримки, але замість цього будете підбадьорювати інших продовжувати працювати, щоб завершити важливий проект.

Діва Ви будете більше зацікавлені в пошуках нових прагнень, ніж в своєму фінансовому благополуччі. Однак Ви зрозумієте, що завдяки фінансовому благополуччю можна здійснити свої мрії. Крок за кроком Ви зможете завершити все, що для себе запланували.

Терези Вас можуть попросити виконати якусь особливу роботу, а Ваша професійна точка зору буде затребувана. Можливо, Ви відчуєте себе якось по-іншому і захочете спробувати щось нове і незвичайне.

Скорпіон Ви, мабуть, пройшли довгий шлях, змінюючи свої старі звички або заводячи нові, більш корисні, але незабаром Ви будете перевіряти результати своєї важкої праці. Ви відмінно впоралися, і Вам потрібно більше вірити в себе.

Стрілець Ви досить наполегливі у своєму прагненні розібратися в усьому новому і незвичному. На цьому етапі значну роль у Вашому житті будуть грати електроніка, комп'ютери, обмін інформацією, телекомунікації і т.д.

Козеріг Не поспішайте все змінювати - іноді краще робити все поступово. На даному етапі Ви будете максимально переконливі в спілкуванні з оточуючими, і це те, чим Вам варто зайнятися - виголошувати промови, робити презентації або просто ділитися своєю думкою зі слухачами.

Водолій На даний момент обмін ідеями з іншими людьми буде особливо швидким і динамічним. Для того, щоб залишатися в курсі подій і бути на одній хвилі з оточуючими, непоганою ідеєю буде ведення записів.

Риби Спілкування, особливо з впливовими людьми, доставить Вам клопоту. Ви можете думати не так, як вони, і зрозумієте, що Ваші судження прямо протилежні їх свідомості. Будьте обережні. Довіряйте лише собі.