Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві стосунки людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Гарненько подумайте перед тим, як піддаватися загальним настроям. Можливо, зараз вам краще побути в опозиції щодо оточуючих.

Телець Там, де панують емоції, логіка не владна. Спонтанність чиїхось рішень може здорово поламати вам плани. Будьте уважні, вибираючи людину, на яку збираєтеся покластися.

Близнюки Не намагайтеся нічого робити поодинці. Навіщо напружуватись одному, якщо ви без жодних зусиль зможете залучити до справи масу людей.

Рак Вам вдасться знайти баланс між спокоєм і високим ступенем активності. Ви добре працюєте як соло, так і в компанії з іншими. Це - ідеальний момент для масової реорганізації всього сущого.

Лев Ви будете просто чарівні. Будь-яке ваше слово або рух буде залучати захоплені погляди.

Діва Сьогоднішній день принесе розуміння своїх помилок. Однак, промовчить про методи їх виправлення. Думати доведеться самому.

Терези Ваш невгамовний оптимізм послужить причиною того, що його буде важко застосувати за призначенням.

Скорпіон Не дайте легкому витонченому безладу перерости в цілковитий хаос. Зберігайте спокій і постарайтеся не дати ситуації керувати вами.

Стрілець У вас накопичилося дуже багато невирішених питань. Тому основною проблемою може стати одвічне "з чого почати?".

Козеріг Свободу ваших дій ніщо не обмежуватиме. Якщо ж, все-таки, хтось спробує - женіть геть, ви маєте на це повне право.

Водолій Вас буде неможливо збентежити. Ви на все з легкістю знайдете гідну відповідь. Залишається побажати тільки того, щоб вам задали більше питань.

Риби Майбутнє формується вашими мріями. Тому прикладіть максимум зусиль для того, щоб мрії стали реальністю.