Існує безліч талісманів любові і спеціальних нескладних прийомів її залучення. Мистецтво фен-шуй дозволяє вибрати найбільш підходящі вам для посилення любовного ефекту. У щодо цього не існує ніяких особливих обмежень.

1. Покажіть коханню шлях у ваш будинок

Купіть низьку скляну або керамічну чашку (краще червону). Наповніть її доверху такими каменями, як цитрин, аметист, кварц або помістіть в неї скляне намисто. Пам'ятайте, що найкращими «провідниками» для любові є камені жовтого, пурпурного, червоного і білого кольору. Також поставте в чашку 2-3 червоні або рожеві свічки. Запаліть їх вночі в повний місяць - так ви збираєтеся привнести в своє життя любов або світло вже наявної у вас любові запалиться яскравіше. Проводити цей обряд можна в повний місяць у будь-якій з місяців.

2. Кульки і бульбашки любові

У повний місяць, на балконі або у дворі пускайте мильні бульбашки любові. Разом з кожною бульбашкою надсилайте подумки ваші бажання про свого коханого. Також можна написати на жовтій повітряній кульці ім'я коханого чи ваше любовне бажання. Напишіть своє бажання червоними чорнилом, а потім випустіть кулька в бік Місяця.

3. Гуси - як символ любові

Гуси символізують нерозривну вічну любов. Принесіть в будинок пару декоративних гусей - вони стануть вашим символом і запорукою постійної міцної любові. У разі, якщо ваш коханий не поспішає зв'язувати себе з вами постійними узаконеними відносинами - повісьте зображення гусей у спальні. Це зміцнить ваші узи любові і відданості.

4. Купіть кристальні сердечка

Якщо ви ще шукаєте свою любов, то принесіть в будинок кришталеве серце і покладіть його на оксамитову червону тканину. Розмістіть серце в південно-східному кутку своєї спальні. Зробіть це навіть якщо ви вже знаходитеся в стосунках. Справжні ваші відносини стануть міцнішими, а ще не розпочаті - почнуться незабаром. Причому, вони будуть теплими і довірливими, тривалими і гармонійними.

5. Зміцніть енергетику в південно-східному куті

Покладіть в південно-східному куті будинку або квартири великий камінь або будь-глиняний або бетонний предмет. Він швидко заповнить земну енергію, відсутню до цього. Може, саме тому ви мали проблемні відносини або любов взагалі обходила вас стороною.

6. Створіть свій «сад любові»

Для цього посадіть у дворі або на підвіконні декілька рослин, які цвітуть червоним, жовтим або рожевим кольором. Обов'язково розкладіть між ними камінчики або невеликі булижники. Дуже дієвими для залучення любові джерела світла з південно-східної сторони саду.

7. Використовуйте силу «Великої Землі»

Сектор взаємовідносин завжди символізує «Велика Земля». Якщо ви живете одні і мрієте знайти коханого, то додайте в своїй вітальні зображення гір або кам'яного насипу. Так ви запросите в своє життя любов і удачу «Великої Землі». Ви легко зможете утримати любов і уникнути проблем у взаєминах.

8. Любовна енергія Сонця або Місяця

Якщо ви самотній чоловік, прагнете привнести в будинок жіночу енергію, повісьте фото Місяця або будь- якої жінки на видному місці, наприклад, в спальні або вітальні. Якщо ви самотня жінка, перевірте, щоб ваш будинок не був дуже жіночним. Щоб привернути увагу чоловіка, у вас в будинку повинна бути енергія чоловічого початку. Розмістіть на стіні зображення Сонця. Забезпечте попадання в будинок великої кількості сонячного світла.

9. Збережіть полум'я серця

Хай як можна довше горить світло на південно-східній стороні будинку. Це допоможе зберегти ваші відносини теплими або принадити до вас любов.

Джерело