З кожним днем інформаційна епоха все більше дивує нас своїми технологіями. Що таке KickassTorrents і чому він такий популярний сьогодні серед користувачів пошукових систем, дізнайтеся далі у статті.

ЩО ЦЕ ТАКЕ?

KickassTorrents - це своєрідна пошукова система для torrent-файлів та magnet-посилань, яка була заснована у 2008 році. Станом на липень 2016 року сайт займав 68 місце за відвідуваністю у світі.

ПЕРЕВАГИ

Можливо хтось скаже, що торент-файли - це нелегально, порушує авторські права, проте сайт є офіційним, і якщо власник файлу бажає, аби його не розміщували для вільного доступу, адміністратори KickassTorrents видаляють файл. Аудиторія сайту - 50 мільйонів активних користувачів. Власник сайту - українець Артем Ваулін.

ЦІКАВО

KickassTorrents не одноразово закривали, змінювали домени, виключали з пошукових систем, блокували у соціальних мережах... Проте сайт вижив і тепер інтернет-користувачі мають можливість скачувати файли безкоштовно та солідно економити. Українців цим не здивуєш, тому що піратство у нас поширене і звичне, напевно, тому що це майже всіх влаштовує. Фільми, музика, серіали, книги - у нас це можна скачати абсолютно безкоштовно, а от в інших розвинутих країнах за все це треба платити, і навіть з податками. Тому жителям, для прикладу США, Німеччини - це дуже корисний ресурс.

ЩЕ ЦІКАВІШЕ

Зауважимо, що в Україні існує покарання за скачування фільмів, музики і програмного забезпечення з інтернету. За такі дії передбачено штраф у розмірі 170-3400 гривень з конфіскацією нелегально скаченого файлу, інформує http://tvoemisto.tv.

МЕГАЦІКАВЕ

21 липня 2016 року поліція заарештувала власника сайту, обвинувачуючи його у збитках правовласників на суму 1 МІЛЬЯРД ДОЛАРІВ та відмивання грошей, за що Артем може отримати до 25 років ув’язнення.

Будьте в курсі подій з rivne1.tv!

Читайте також:

Чи люблять читати користувачі Вконтакте?

Pokemon Go — манія