Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогоднішній день не підходить для активних дій, проте ідеальний для роздумів. До кінця доби вас може очікувати сюрприз.

Телець Не розкидайтеся грошима і енергією. І тому, й іншому знайдеться правильне застосування. Постарайтеся не затівати нічого, що ви не змогли б закінчити саме зараз.

Близнюки Вам слід продемонструвати свій неповторний стиль. Хочете - в одязі, якщо можете - в справах. Повірте - це буде кому гідно оцінити.

Рак На вас чекає деяка подія, яка може здатися випадковістю. Але це зовсім не так. Просто ви не помітили її передумов. Ви це заслужили, як ніхто інший.

Лев Постарайтеся нині не поспішати з прийняттям рішень. Ситуація ще не досягла в своєму розвитку тієї точки, коли вам слід виступити зі своєю партією.

Діва Люди сприйматимуть ваші слова надто близько до серця. Тому будьте обережними у висловах. А то, не дай Бог, вам доведеться потім довго вибачатися.

Терези Заходячи в магазин, розплачуйтеся спершу за те, що вам гостро необхідно, а не за те, що хочете. Ваш бюджет обох категорій може і не витримати. Почекайте ліпших часів, які вже скоро розпочнуться.

Скорпіон Ви занадто міцно вчепилися у те, чим володієте. Ніхто не збирається у вас нічого забирати, а зайняті руки можуть перешкодити вам отримати щось краще.

Стрілець Ви збираєтеся казку зробити бувальщиною? То дійте, у вас вийде. Тільки виберіть хорошу казку, зараз саме час досягати нових вершин.

Козеріг Ви будете подібні порцеляновій вазі - тонкі, витончені і дуже тендітні. Слід уникати будь-яких ситуацій, що можуть призвести до конфлікту.

Водолій Навколишні дуже швидкі на оцінки ваших дій, тому можна не надто на них орієнтуватися. Яка вам різниця, що говорять інші. Ви ж то впевнені, що робите все так, як треба.

Риби Вас відвідає феноменальна кількість цінних думок і геніальних ідей. Деякі з них, мабуть, є сенс записати - раптом в майбутньому стануть в нагоді.