Україна - один із лідерів у Європі за смертністю від карциноми (злоякісних утворень). Ми пропонуємо вам список продуктів, які зміцнять вас організм та вбережуть від такого лиха.

1. Куркума. Вживання цієї спеції знижує ризик захворіти на рак передміхурової залози. В її складі міститься речовина, що сповільнює ріст ракових стовбурових клітин і зменшує їх кількість.

pic

2. Помідори. Найкраще їсти помідори щодня, адже вони дуже цінні при профілактиці новоутворень. Речовина лікопен, яке забарвлює помідори в червоний колір, захищає організм від ракових клітин і знижує ризик виникнення захворювань серця. Помідори знижують можливість виникнення раку простати у чоловіків на 35%.

pic

3. Зелений чай. Тільки натуральний зелений чай має протиракову дію. Антиоксиданти в його складі уповільнюють процеси розвитку ракових клітин у легенях і травній системі.

pic

4. Малина. Ця ягода перешкоджає виникненню раку стравоходу через велику кількість антиоксидантів у своєму складі. Також малина захищає від раку прямої кишки, адже вона допомагає виводити токсини з організму та полегшує процес травлення.

pic

Будьте здорові!