Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Вам ні в якому разі не слід вірити словам. Вірити можна тільки числам, і то не всім. Наприклад, перш ніж довірливо сісти в автобус з потрібним вам номером, рекомендується перепитати, чи їде він в потрібну вам сторону.

Телець Навколо вас може зібратися занадто багато людей, які дають поради як вам жити далі. Доведеться пошукати який-небудь притулок, інакше день цей не принесе нічого, крім роздратування.

Близнюки Хоча зміст, зазвичай, і вважається моментом більш важливим, ніж форма, але зараз вам варто подбати саме про зовнішню красу. Та й самому приємно подивитися буде.

Рак Від вас буквально будуть розлітатися іскри. Порадьте тим, хто буде знаходитися поруч, запастися гумовими рукавичками, знадобляться. Уникайте електроприладів, особливо вже включених в мережу.

Лев Не будьте занадто серйозні. Ви можете перестаратися, впроваджуючи в ряди оточуючих вас людей, усвідомленість про необхідність суворої дисципліни, тоді вам влаштують бунт.

Діва Відповідальність, яка на вас покладена, може здатися вам дуже тяжкою, нагорода ж за працю може принести розчарування. Обмежте свої дії лише найнеобхіднішими.

Терези Вам доведеться прийняти якесь рішення, причому бажано цю справу не відкладати, бо знайдеться кому прийняти його за вас. Життя не стане вас чекати, якщо вам прийде в голову затриматися.

Скорпіон Вам буде супроводжувати удача, особливо явно ви будете відчувати її прояв у начебто малозначущих, але приємних дрібницях. Своїм ентузіазмом ви здатні будете заразити досить велике число людей, якщо ж вам вдасться заодно і направити їх зусилля в одне конкретне русло, ви зробите велику справу.

Стрілець

Ваша спостережливість перевершить всі ймовірні та неймовірні очікування. Можливо, результатами ваших спостережень зацікавляться згодом. Постарайтеся нічого не забути.

Козеріг Вам корисно буде поскаржитися вголос, навіть якщо слухачем виявиться дзеркало. Ви швидше зрозумієте, як вирішити свою проблему, формулюючи її в термінах загальноприйнятої мови, ніж переживаючи на рівні неясних емоцій.

Водолій

Не варто брати на себе відповідальність за чужу помилку. З вас, в цьому випадку, запитають набагато суворіше, ніж запитали б з самого винуватця.

Риби

Якщо ви хоч на секунду можете засумніватися в своїй здатності відповідати за власні слова, краще промовчіть увесь день. Нині дуже вірогідною є можливість сісти в калюжу через власну дурість.