Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями та можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів так само, як і небезпечних ситуацій, допомагає багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленими і захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен На вашому обличчі буде написано все, що ви думаєте і приховати нічого не вдасться. Зберетеся злукавити - запасіться темними окулярами.

Телець У вас прокинеться дух першовідкривателя і ви підете в найближчий ліс шукати місця, де ще не ступала нога людини, щоб саме туди і наступити.

Близнюки Теперішній період хороший для нерозсудливих діянь і нездійсненних надій. Ні до якої катастрофи крім, можливо, легкого почуття розчарування яке, втім, скоро вивітриться, ваші дії не призведуть.

Рак Ви не зможете поскаржитися на незатребуваність. Можливо, комусь навіть доведеться відмовити. В іншому випадку ви зовсім виб'єтеся з сил.

Лев Ви будете вільним птахом, ніякі справи або зобов'язання не будуть вас тримати. Літайте в своє задоволення.

Діва Ви будете надмірно чутливі. Постарайтеся попадатися на очі меншій кількості людей. І вже ні в якому разі не вдавайтеся до суперечок.

Терези На перший план вийдуть проблеми фінансові. Що, власне, новиною не є: до цього давно вже всі звикли, але це може викликати роздратування.

Скорпіон Ваш голос не буде найгучнішим. Краще зовсім промовчати, ніж без толку напружувати зв'язки.

Стрілець Вам слід діяти з особливою обережністю щоб, зголосившись допомогти комусь, не переступити певної межі і не звалити на себе відповідальність за цю людину і її вчинки.

Козеріг Згадайте про своїх друзів та обдумайте те, наскільки вони вам потрібні. Не чекайте приводу, побалуйте себе і їх зустріччю просто так.

Водолій Не варто надмірно довіряти першому враженню. Воно, можливо, і є найбільш яскравим, але це не означає, що воно не може бути оманливим. Пильнуйте!

Риби Причетні ви до цього чи ні, але події різко змінять і темп, і напрямок. Для отримання простого і зрозумілого результату доведеться провести не зовсім тривіальну послідовність дій.