Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Найбільш здібним буде той, у кого краще розвинена фантазія. Будь-яка подія може інтерпретуватися по-різному. То хто ж вам заважає розглядати те, що відбувається так, як вам зручно?

Телець Ви будете тим вогнищем, біля якого так приємно гріти втомлений організм. Це здорово, але кількість організмів, що обігріваються, необхідно регулювати. Хоча б з метою збереження власного здоров'я.

Близнюки Це не найкращий день для того, щоб ламати меблі. Тому варто трішки зменшити запал і уважно прислухатися до голосу розуму.

Рак У вас не буде необхідності будь-яким чином виправдовувати свої дії. Вам пробачать все, що завгодно. Хоча зловживати цим, мабуть, не варто.

Лев Ви, можливо, станете свідком якоїсь події, яка може перевернути ваше уявлення про світ. Тричі подумайте, перш ніж ділитися з ким-небудь враженнями.

Діва Ви можете дозволити собі піти на певний ризик. Є непоганий шанс, що прибуток покриє витрати з лишком. Однак слід все ж бути обачними і не заходити надто далеко.

Терези Вам досить буде прислухатися до голосу своєї інтуїції, щоб з великим ступенем точності визначити, праві ви чи ні. Цей день буде тихий і спокійний до непристойності.

Скорпіон Не намагайтеся знайти причину для печалі - не знайдете. І врахуйте, що ваш гарний настрій на рідкість заразливий. Тому до недругів навіть підходити не варто, щоб не заразити.

Стрілець Щоб не траплялося навколо вас, вам ніщо не зможе зіпсувати настрою. В особистому житті цей день буде дуже хороший, а в порівнянні з цим все інше - такі дрібниці!

Козеріг Ви можете без докорів сумління пливти за течією. Навіть якщо вона несе у незвіданому напрямку. В будь-якому випадку принесе вас саме туди, куди вам потрібно.

Водолій Ви можете опинитися під владою сильних почуттів, причому людинолюбства серед них може і не виявитися. Постарайтеся, перебуваючи в поривах праведного гніву, завдати собі і оточуючим якнайменше шкоди.

Риби Ви будете неперевершеним фахівцем по досягненню неможливого. Тільки не перевантажте себе замовленнями.