Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінку в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Вам краще зайнятися власними проблемами, залишивши до кращих часів вирішення чужих. Перш за все - необхідне, потім вже факультативне.

Телець Незважаючи на нереальність того, що відбувається, саме час влаштувати невеличке свято для друзів і родичів. Є серйозна небезпека бути незрозумілим для інших.

Близнюки Сьогоднішній день може здатися вам нудним, однак відсутність новин, вже є гарною новиною.

Рак Нині ви будете дуже комунікабельні. Тому, якщо ви збираєтеся влаштовуватися на роботу, де ця якість важлива - поспішайте потрапити на співбесіду сьогодні. Фортуна на вашому боці.

Лев У вашому розпорядженні опиняться значні ресурси. Проблемою стане знайти їм застосування. Однак, краще постаратися зараз, бо ймовірність того, що ресурси будуть чекати свого часу довго - невелика.

Діва Не найвдаліший день для побудови планів, особливо далекоглядних. Вони навряд чи виправдаються, а день буде втрачено.

Терези Ви, нарешті, побачите світло в кінці тунелю. Тільки ось чи захочете вилазити з теплого й безпечного, хоч і темного місця?

Скорпіон Ви будете подібні динамо-машині. Не в тому сенсі, що будете всіх обманювати, а в зв`язку з винятковою рухливістю. Причому не тільки фізичною: будь-яке завдання буде вирішена миттєво.

Стрілець Вам доведеться популярно пояснювати оточуючим досить складні і просто недоступні їм речі. Якщо хоч один зрозуміє - вважайте себе героєм.

Козеріг Вам доведеться змінювати думку на ходу. Не намагайтеся дочекатися поки "мінливий світ прогнеться під вас" - прогинайтеся під нього самі.

Водолій Навіть якщо вам не вдасться досягти бажаної мети, не варто робити з цього трагедії. Тим більше, що набутий досвід буде воістину безцінний.

Риби Те, що зазвичай ховається в підсвідомості, може виглянути на поверхню і кого-небудь налякати. Ваша схильність до містицизму нині посилиться.