Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. Астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися.Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен

Проживіть цей день так, як ніби це останній день вашого життя, і вам дорогий кожен момент. Відкиньте усілякий прагматизм. Тільки не подумайте нічого поганого - нічого з вами не трапиться.

Телець

Для продуктивної роботи вам буде потрібна благородна ідея. Про мир у всьому світі, наприклад. Якщо така вами опанує, можете не сумніватися, ви створите щось вічне.

Близнюки

У вас, можливо, розіграється фантазія. Так що, побачивши парочку рожевих крокодилів, не поспішайте відразу викликати невідкладну допомогу, це не біла гарячка.

Рак

Вам може стати тісно там, де ви знаходитеся. Можливо, це достатня причина, щоб, нарешті, дозволити собі трохи набрати обертів, відкинувши геть побоювання, що у вас нічого не вийде. Зрозуміло не вийде - поки не спробуєте.

Лев

Переконайтеся, що не забули включити в плани хоч півгодини відпочинку, а якщо забули - негайно виправте помилку. Ви ризикуєте себе виснажити.

Діва

Чи готові ви до цього чи ні, але почнеться новий виток вашої кар'єри. Вам варто бути максимально впевненим у своїх силах або, принаймні, зробити вигляд, що це так.

Терези

Проявіть максимальну увага до ділових питань. У вас буде чудово виходити все, що вимагає точності і хорошої концентрації уваги.

Скорпіон

Ви станете свідком тихого божевілля, яке охопить усіх без винятку. Не намагайтеся давати вказівки, краще спробуйте не виділятися, навіщо турбувати божевільних?

Стрілець

Ви знову знайдете приглушену, останнім часом, упевненість в собі. Ситуація почне мінятися, причому, як не дивно, в кращу сторону.

Козеріг

Вам варто приділити підвищену увагу своїй зовнішності. Вам належить справити враження, так нехай воно буде приємним у всіх відносинах.

Водолій

Як відомо, війна - дурниця, головне - маневри. Ваші проблеми нескладно вирішити, треба лише знайти правильний підхід.

Риби?)

Ви досягнете успіху, хоча результат і здасться вам меншим, ніж ви очікували. Не переоцінюйте здатність навколишніх потрапляти під вплив.