Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен

Ви, можливо, занадто широко крокуєте. Звідси і тріщина на брюках. Доведеться трохи стримувати кроки.

Телець

Найбільш вдалою буде діяльність скооперуватися. Будьте обережні з чужими секретами, якщо ви чогось не знаєте, то і цікавитися не варто, потім від проблем не відмиєшся.

Близнюки

У вас назрівають великі можливості щодо вкладення коштів у справу. Але будьте пильні, серед них вам можуть зустрітися нові негаразди.

Рак

У вас прокинеться ораторський дар. Ви здатні будете переконати кого завгодно в чому побажаєте. Можете підробити комівояжером.

Лев

Події розгортаються трохи швидше, ніж вам би хотілося. У вас може з'явитися бажання упертися - не піддавайтеся йому, це тільки піділлє масла у полум'я.

Діва

Вам або кому-небудь з ваших рідних може прийти в голову шалена думка переставити меблі. Не треба!

Терези

Вам не варто надто голосно і радісно повідомляти про свої досягнення навколишнім. Можете потрапити у незручну ситуацію.

Скорпіон

Ви навряд чи зможете спрацюватися з ким би то не було. Можливо, ви посперечалися навіть самі з собою. Головне - не побийтеся.

Стрілець

Вірите ви чи ні в можливість подібного випадку, але ви можете відпочити від спланованої діяльності. До кінця дня неодмінно з'ясується, що це або вже хтось зробив, або в цьому просто немає ніякої потреби.

Козеріг

Якщо ви хочете, щоб все було зроблено добре, робіть це самі. Нині ви навряд чи зможете домогтися від кого-небудь осмисленої діяльності, так що в цей раз буде простіше запропонувати вже готову пропозицію, з якою оточуючим доведеться погодитися.

Водолій

Щось важливе і, можливо, давно вами очікуване, має трапитися саме в той момент, коли вас не виявиться поруч. Постарайтеся не затьмарювати радість іншим, погано прихованим розчаруванням.

Риби

Вам буде дуже важко зважитися на відверту розмову з вашим начальством, хоча необхідність в цьому давно вже назріла. Так чи інакше, зробити це все ж доведеться, тому випийте заспокійливого, вдихніть глибоко - і стукайте в заповітний кабінет.