Що чекає Вас у цей день? Чого варто остерігатись, а що краще зробити відразу ж? Гороскоп на четвер, 7 липня - далі.

Овен
Народна мудрість, яка говорить, що той, хто їде тихо буде значно далі, більш ніж виправдана. Якщо хочете домогтися свого, дійте спокійно.

Телець
Обставини можуть скластися таким чином, що замість наміченого відпочинку, ви будете крутитися цілий день, причому аж ніяк не по своїх справах. Ну що ж робити, може хто-небудь потім і за вас покрутиться.

Близнюки
Вдалий день, щоб одним махом розібратися з чималою кількістю відкладених до кращих часів справ. Якщо ж увечері вам захочеться ощасливити когось своєю присутністю - не сумнівайтеся, вас раді будуть бачити.

Рак
У вас можуть з'явитися проблеми при спілкуванні з оточуючими. Постарайтеся не опуститися до образ і рукоприкладства. Злитися шкідливо.

Лев
Не завжди ж вам вигравати. Доведеться змиритися з почуттям не зовсім справедливої поразки. Правда, це ще не означає, що ви зазнали фіаско у всіх починаннях.

Діва
Вам варто бути обережними з грішми. Велика ймовірність здійснення великих, але недолугих витрат.

Терези
Вам може знадобитися допомога фахівця, можливо, це буде дуже дорого коштувати. Краще слухайте оточуючих, адже ваш внутрішній голос, буде схильний до помилок як ніколи.

Скорпіон
Найбільш імовірним почуттям для вас буде нудьга. Справитися вам з нею навряд чи вдасться, так що спробуйте знайти ще кого-небудь в настільки ж тужливому настрої. Разом ви будете нудьгувати продуктивніше.

Стрілець
Те, що зараз відбувається, варто піддати ретельному аналізу. Ви з'ясуєте багато з того, що вам слід було б знати, просто спокійно посидівши і подумавши.

Козеріг
Не звертайте уваги на безпідставні нападки у вашу сторону. На жаль, без них не обійдеться. Нехай собі гавкають, вкусити ніхто не зважиться.

Водолій
Ви будете мати достатню кількість душевних і фізичних сил, щоб звернути пару гір. Доведеться витратити чимало часу на вибір об'єкта, до якого ці сили можна було б докласти, а то як би даром не пропали.

Риби
Якщо вам випало потрапити у центр загальної уваги, постарайтеся використовувати момент з максимальною вигодою. Хто знає, чи ще скоро випаде повторна можливість?