Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен: Ви можете дізнатися щось таке, що дасть вам владу над кимось або ж навпаки - ви опинитесь в незручному становищі. У будь-якому випадку, цю інформацію варто забути.

Телець: У вас може розігратися уява. Можливо буквально все. Не перенапружуйте нерви. Якщо вам страшно увійти в темну кімнату, візьміть когось з собою.

Близнята: Ви будете надзвичайно активні як у вирішенні проблем, так і в створенні конфліктів. Якщо не можете сконцентруватися цілком на проблемах, постарайтеся хоча б зберігати розумний баланс між ними і конфліктами.

Рак: Над вами посміються і, чим болісніше ви це сприймете, тим більше задоволення подаруєте насмішникам. Навіщо ж їх так радувати?

Лев: У вас настане різке загострення організаційних здібностей. Так що не дивуйтеся,

ловлячи злісні погляди близьких, замордованих нескінченним потоком цінних вказівок від

вас.

Діва: Ні в якому разі не обіцяйте марно, щоб відв`язатися від прохача. Бо це вам пригадають стільки разів і в таких виразах, що ви про це пошкодуєте.

Терези: Ви можете стати трішки інфантильні. Навряд чи це варто допускати, адже поставляться до ваших вчинків, як до дій дорослої людини.

Скорпіон: Найбільше задоволення ви отримаєте від споживання їжі. Поніжте себе - ви це заслужили.

Стрілець: Не приймайте все так близько до серця. Проблеми, які ви схильні вважати своїми, такими не є. Їх можна з чистою совістю перекласти на чужі плечі.

Козеріг: Все буде відбуватися не зовсім так, як ви запланували, швидше в точності до навпаки. Підготуйтеся заздалегідь, розгорніть свої плани на сто вісімдесят градусів, і ви досягнете бажаного.

Водолій: Вам терміново необхідно поліпшити настрій. Візьміться за якусь задачу (з тих, що простіші і не вимагають багато часу). Впоравшись з нею, ви відчуєте прилив упевненості в собі.

Риби: Не шкодуйте грошей. Побалуйте себе невеликим, але приємним подарунком, вишуканою вечерею. З фінансової точки зору ви відчуєте зміни на краще.