21-річний житель Рівненського району наздогнав крадія і передав його поліції.

Випадок стався вчора на вулиці Набережній. Ласий до чужого добра житель Володимиреччини вчинив набіг на 32-річну жителька Шепетівки Хмельницької області. Жінка після відвідин лікарні йшла по Набережній в сторону залізничного вокзалу. Злодій намагався тричі вирвати сумку з рук. Проте зрозумівши, що це йому не до снаги, вчепився в золотий ланцюжок з хрестиком на шиї жертви. Хлопець, який став свідком грабежу, кинувся навздогін і затримав грабіжника. Дівчина, яка була разом із ним, одразу викликала поліцію.

Результати освідчення на стан алкогольного сп’яніння показали – у грабіжника 2.09 проміле. Як з’ясувалося, чоловік раніше судимий за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень. У загальному він провів дев’ять років за ґратами, звільнившись достроково із місць позбавлення волі за «законом Савченко».

«Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 186 (замах на скоєння грабежу) Кримінального кодексу відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення».

Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до інших подібних злочинів.

pic

pic

pic