Не обов’язково потрібно сидіти на сайтах знайомств, щоб знайти свою половинку. Познайомитися з чоловіком можна де завгодно і зробити це можна в будь який день. Не віриш? Розповідаємо, як заводити нові знайомства під час звичайних щоденних справ.

 Вулиця

Звичайно, просто підходити на вулиці до людей з розмовами - непристойно. Але є маса ситуацій, коли діалог на вулиці цілком допустимий і прийнятний. Найпростіше: це прогулянка з собакою, собачники часто знайомляться і після створюють навіть сім'ї.

Звичайно, тільки заради знайомства тварину заводити не варто. Але можна перекинутися парою слів з сусідом про погоду, про те, як жахливо завжди паркується тут цей джип і про те, що за місяць у дворі закрилася третя кав'ярня.

Кав'ярня

До речі, про кав'ярні. Кава стала частиною культури працюючих українців. Але не поспішай надягати на чашку заповітну кришечку і бігти у справах. Смакуй каву прямо в закладі, навіть якщо це еспресо.

Заодно перекинешся парою слів з бариста і відвідувачами, які п'ють каву на барі. Але ж стільки романтичних історій починаються саме з кави!

Спортзал

Це відмінне місце для знайомств, адже саме тут можна оцінити чоловіків та жінок, їх фігуру і привабливість. Попроси себе підстрахувати, запитай, як правильно робити вправу - ось знайомство і зав'язалося. А далі - хто знає?

Робота

На роботі ми проводимо третину часу нашого життя. Так чому б заодно і не познайомитися тут зі своєю долею? Крутити короткострокові романи на престижному місці загрожує його втратою, але ж є ще співробітники з інших підрозділів, з якими ти постійно перетинаєшся в коридорі або за бізнес-ланчем? Ось і не соромся - здоровайся, розпочни розмову. Готово!

Магазин

Кожен день ти заходиш в магазин за продуктами, а чи думали ви, що це теж чудове місце для знайомств? Попроси у чоловіка поради з приводу вибору віскі ніби на подарунок.

Інтернет

Нарешті, Інтернет, а саме популярні соцмережі. Ми спілкуємося з сотнею людей щодня, чому б не зробити знайомство з найприємнішими тісніше? Не скупися на лайки і коментарі, чоловіки самі стануть безперебійно писати тобі в особисті повідомлення!

Помилки на першому побаченні: як не варто робити

Як день тижня впливає на наш настрій?