Про це повідомив керівник фінуправління райдержадміністрації Валерій Рокунець під час пленарного засідання позачергової сесії Гощанської районної ради, яка відбулась 26 вересня під головуванням голови райради Степана Гречича.

Перед пленарним засіданням сесії райради відбулось засідання президії районної ради, на якому рекомендовано включити до порядку денного сесійного засідання лише одне питання - "Про внесення змін до районного бюджету на 2013 рік".

Тож на сесії депутати Гощанської районної ради затвердили рішення щодо внесення змін до районного бюджету на 2013 рік, яким розподілили зазначені доходи та субвенції з сільських бюджетів на соціальні потреби. Зокрема, левова частка коштів буде спрямована на галузь «Охорона здоров‘я» – 246 тис.грн., галузь «Культура і мистецтво» - 53600 грн, для покриття видатків на комунальні послуги та оплату праці працівників районних закладів та установ.

Крім того, на сесії повідомлено, що припинила існування фракція в районній раді «Фронт змін», а члени зазначеної фракції перейшли до фракції «Батьківщина».