Рівненська обласна філармонія відкрила новий концертний сезон. Тон задали музикою Антоніо Вівальді. Артисти філармонії втілили твори геніального композитора у концерті "Вівальді та музика нашого часу". Рівненських музикантів підтримали на сцені одеський дует "Віолончеліссімо" та нині київський диригент Петро Товстуха.

На відкриття нового сезону залу камерної та органної музики до Рівного завітали гості та колеги із сусіднього Луцька. Делегація Волинської Філармонії радіє, бо вже у грудні два колективи покажуть свою спільну роботу і рівнянам і волинянам.

Останні приготування перед початком концерту. На творчу роботу з рівненським оркестром налаштовується віолончелістка з Одеси - Ольга Веселіна. Розповідає, з артистами працювали три дні, тому виконання Вівальді має бути відмінним.

У філармонії радіють співпраці з різними артистами та диригентами. Така практика стимулює виконавців до вдосконалення і розвитку. Тому в новому сезоні обіцяють чимало новинок.

Концерт "Вівальді та музика нашого часу" артисти перетворили у своєрідну подорож середньовічною Європою. Кажуть, в Італії його музику по-різному виконували п"ять різних шкіл. Тому для відкриття сезону артисти обрали найкращі з цього переліку твори Антоніо Вівальді.