Переходив річку і провалився під кригу. Під вечір чоловік, аби скоротити шлях, рушив навпростець через річку Зимчисько. Лід не витримав, і Леонід Фесюк опинився у крижаній воді. Люди, яких назбиралося на березі до півдесятка, спостерігали за дійством і знімали побачене на мобільні телефони.

Ніхто й не збирався допомагати, кажуть еменесники, які приїхали рятувати потопаючого. Майже півгодини рятувальники боролися з кригою. Першим на допомогу чоловіку кинувся Андрій. Він по драбині добирався до потерпілого.

Глибина річки - понад шість метрів. Чоловіку пощастило, кажуть еменесники, що він не рухався, так би взагалі міг опинитися під кригою. "Швидка" доправила потерпілого у лікарню. Там медики зафіксували алкогольне сп’яніння та переохолодження організму чоловіка. Звідти його майже одразу забрала рідна сестра. Де зараз перебуває потерпілий - ніхто не знає. У селі його немає. Але родичі запевняють - він здоровий.

Це вже не перший випадок у Костополі. Поки що усі вони закінчилися без жертв. Але найліпше, застерігають еменесники, взагалі не ступати на кригу, особливо навесні.