Рідні 84-річного пенсіонера Олександра Власюка, який загинув внаслідок падіння з 4-го поверху в Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни у селищі Клевань Рівненського району, не вірять, що він вчинив самогубство.

Про цей випадок ми розповідали у минулих випусках програми "Патруль". Нагадаємо, у медичному закладі стверджують, що вночі їхній пацієнт самовільно вийшов з палати у коридор, відчинив вікно і стрибнув униз. Дружина загиблого, яка лежала з ним в одній палаті, розповідає, що за декілька годин до смерті її чоловіку стало зле і він потребував допомоги медиків.

Не вірять рідні загиблого і у те, що їхній дід самостійно відчинив вікно і викинувся. Кажуть, був він життєрадісним і похмурих думок ніколи не мав. До того ж, ветеран війни тяжкими хворобами не страждав.

За фактом смерті Олександра Власюка працівники Рівне нського райвідділу міліції у порушенні кримінальної справи відмовили, оскільки слідів насильницької смерті не виявили. Втім, слідчі не уточнюють: був це нещасний випадок чи самогубство.