Співробітники рівненського УБОЗу затримали групу шахраїв, жертвами яких стали, щонайменше, 10 людей. Зловмисники, кажуть у міліції, полювали на людей похилого віку.

Потенційну жертву шукали в людних місцях - на ринках або ж поблизу банкоматів. Один з шахраїв йшов попереду і нібито випадково губив гроші. За задумом зловмисників, людина неодмінно мала підняти купюри. Тоді в справу вступав інший шахрай, який йшов позаду.

Забравши гроші, шахраї швидко зникали. У міліції кажуть, що це була добре організована злочинна група. До її складу входило 5-ро людей. Вони мали три автомобілі, якими їздили всією Західною Україною, шукаючи потенційних жертв. Нині правоохоронці знайшли 10-ох потерпілих, але впевнені, що ошуканих людей може бути значно більше.

Нині проти шахраїв порушили кримінальну справу. Їх підозрюють у численних шахрайствах та пограбуваннях. Якщо ви стали жертвою цих зловмисників, або ж бачили як вони працюють, правоохоронці просять звертатись за телефонами: 67-95-93, 067-360-26-06 або ж 102.