Це сталося у Млинові неподалік автостанції. Зловмисник вдарив жінку пляшкою по голові, після чого забрав у неї сумочку з грошима.

Про цей випадок ми розповідали в листопаді минулого року. Тоді здобиччю нападника стали майже 200 гривень та шкіряні рукавички. Завдяки двом чоловікам, які почули крики жінки, затримати кривдника вчительки вдалося за гарячими слідами. Його дії у міліції кваліфікували як розбійний напад.

На щастя, отримані травми виявились не надто серйозними, тож після огляду медиків вчительку відпустили додому. У скоєні розбійного нападу правоохоронці звинуватили 35-річного Петра з Волинської області. У Млинові він проживав у своєї співмешканки. Свій вчинок пояснив сильним алкогольним сп’янінням та відсутністю грошей. Чоловік ніде не працював, до того ж, мав досвід у кримінальних справах. У 2004 році його засудили до 7 років в’язниці за спробу зґвалтування. За розбійний напад чоловік отримав дещо менший термін. За рішенням суду, за гратами Петро має провести наступні 4 роки. Цей вирок уже набрав законної сили.