Двоє жителів Полісся допомагали військовозобов`язаним чоловікам виїжджати за кордон. За свої послуги брали понад 3 тисячі доларів США. Проте на початку вересня цього року попалися на гарячому. І тепер за свої дії можуть потрапити за ґрати. У Рівненському апеляційному суді горе-бізнесмени просили суддів відпустити їх додому або хоча б зменшити розмір застави. Чим усе закінчилось, дивіться далі.

У Рівненському апеляційному суді розглядають справу щодо жителя Полісся, який допомагав військовозобов`язаним чоловікам виїжджати з України. У вересні цього року його затримали. Наразі він знаходиться в СІЗО. Проте хоче, щоб судді відпустили його додому.

Захисниця чоловіка вважає, що йому обрали надто суворий запобіжний захід і просить суддів його дещо пом`якшити. Зокрема, хоча б зменшити розмір застави.

Натомість прокурор не вбачає необхідності випускати підозрюваного із СІЗО.

Заслухавши усі сторони суд вирішив не змінювати запобіжний захід горе-бізнесмену та не зменшувати йому розмір застави. З аналогічним проханням звернувся до суддів і захисник ще одного підозрюваного у справі.

Відповідь суддів була така ж сама як і попередньому учаснику справи. Додамо, що за свою роботу чоловіки брали понад три тисячі доларів. Тепер їм загрожує до дев`яти років за ґратами.