Рівне прощалося відразу із трьома захисниками України. Дмитро Каменчук, Михайло Ткачук та Олександр Усач одягнули однострій, аби захищати сім’ї та рідний край від ворожої навали. Кожен із них був багатодітним батьком. Останню шану сьогодні, 29 січня, віддали захисникам у Рівному.

Вони віддали Богові найдорожче це своє життя. Це найдорожче і найцінніше, що може бути в цьому світі. Вони віддали життя за нас із вами, за всю Україну.

Маючи роботу за кордоном Олександр Усач повернувся в Україну та добровольцем пішов на фронт. Досвіду військової служби він не мав. Однак, не вагаючись став на захист дружини та чотирьох дітей. Родом Олександр з Березнівщини. До війни займався роботою по дереву. На жаль, серце Героя не витримало навантаження і 20 січня 49-річний молодший сержант Олександр Усач помер у лікарні. В березні 2022 року добровольцем став на захист своєї країни і Дмитро Каменчук. Народився чоловік у Рівному, але все життя проживав в селі Колоденка.

Дмитро навчався в Чернігівському юридичному технікумі. Після строкової служби в армії працював у Рівненській податковій інспекції. Також працював у Корнинській сільській раді, у різних комерційних структурах та був найманим робітником. Мав двох синів та доньку. Служив на Запорізькому, Донецькому та Дніпропетровському напрямках. Брав участь у визволенні Харківщини, за що отримав відзнаку. 48-річний старший солдат Дмитро Каменчук загинув 23 січня внаслідок ракетного удару противника на Харківщині. У січні минулого року до лав Збройних сил України став і Михайло Ткачук. Народився він у селі Невірків. Після закінчення школи працював слюсарем, а за тим в одному із супермаркетів Рівного. Разом із дружиною виховував трьох доньок.

В червні минулого року Михайло отримав важке поранення руки. Це позначилося на його здоров`ї. На жаль, 26 січня 45-річний солдат Михайло Ткачук помер. Усіх трьох Героїв поховали у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: На Рівненщині в останню путь провели сімох захисників