Скорочення виконкому, нові тарифи на тепло та компенсації. У Рівному пройшло чергове засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради. Розглядали понад 30 питань. Про найголовніше - далі.

Всього 14 членів виконкому зібралися на чергове засідання. Це рівно половина із зазначеного списку, що опублікований на сайті міської ради. Через це є загроза, що на наступних засіданнях кворум не збереться і його члени не приймуть важливі для Рівненської громади питання. Для цього секретар Рівнеради придумав вирішення.

Одне з основних питань, що усіх цікавить це бюджет на 2024 рік. Однак це питання не звучало, адже його не встигли підготувати. Та загалом на цьому засіданні половина питань стосувалася тарифів на опалення. А конкретніше їх зниження. Щоправда, лише для підприємців та юридичних осіб.

А для населення за словами чиновників - ціни не зміняться. Адже на час дії воєнного стану продовжує діяти мораторій щодо заборони на здорожчання тарифу.

Також члени виконкому підтримали питання щодо виділення з резерву матеріальних цінностей. Зокрема, потреба є у міської лікарні.

А також потреба є у тресту зеленого господарства.

Крім того, члени виконкому голосували про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дощок.

А вже в цю п'ятницю 22 грудня відбудеться пленарне засідання чергової двадцять першої сесії Рівненської міської ради.

Читайте також: Рятувальники Рівненщини закликають усіх до безпечного проведення Різдвяних та Новорічних свят