Незабаром на Рівненщині запрацює школа при лікарні. Там навчатимуться діти, які перебувають на стаціонарі. Про це інформують в Рівненській ОДА.

Ця ініціатива Олени Зеленської називається "Школа супергероїв" і буде впроваджена в Рівненській обласній дитячій лікарні. Освітяни й медики Рівненщини вже працюють над її створенням. Дитина, яка потрапляє в медзаклад не має бути позбавлена можливості навчатися та розвиватися, - повідомив Сергій Подолін.

Також він зазначив, що це ще одна послуга в області в межах Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні.

Створений освітній центр у нашій області забезпечить безперервність здобуття відповідної освіти та розвиток дітей незалежно від стану їхнього здоров’я.

Освітні послуги будуть безплатно надаватися мотивованими педагогами зі спеціальною підготовкою та відповідною заробітною платою для роботи саме з такою категорією вихованців та учнів.

Безперервне навчання – це і є безбар'єрність.

Читайте також: Усіх небайдужих просять підтримати петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) В’ячеславу Сернюку