Біля Рівного відкрили Резиденцію Святого Миколая. Отримати подарунки та розповісти вірші прийшли дітлахи з центру соціально-психологічної реабілітації. Працівники центру розповідають, таким чином хочуть подарувати дітлахам приємні емоції. В гостях у Святого Миколая побували й наші журналісти.

Восьмирічна Віра з центру соціально-психологічної реабілітації завітала у благодійну Резиденцію Святого Миколая. Каже, дуже очікує цього свята. А зустріч зі Святим Миколаєм це привід гарно провести час.

Великий зайчик, це не головне, що Віра просила у Святого Миколая. Дівчинка мріє лише про одне.

З центру соціально-психологічної реабілітації прийшли десятки дітлахів різного віку, від старших до найменшеньких. Розповідали вірші, за що хочуть отримати солодкі подарунки.

Імпровізований, Святий Миколай каже, щодня приймає понад півтори сотні діток. Минулі роки дітлахи хотіли іграшки, нині - миру в Україні.

Додає, у час великої війни дітям потрібна хоча б частинка свята.

Резиденція Святого Миколая розташована у селі Велика Омеляна. Тут її відкрили вперше. Окрім розважити дітей, ця ініціатива несе й благодійну мету - зібрати кошти для Збройних сил України.

Валерій Якимчук каже, головне - це допомога ЗСУ. Та разом з тим й надалі проводитимуть безплатні шоу-програми для дітлахів.

Резиденція Святого Миколая буде відчинена до 19 грудня. Організатори планують щороку проводити таке свято. До слова, цього року День Святого Миколая українці відзначатимуть 6 грудня.

Читайте також: На Рівненщині 24 заклади освіти переходять на дистанційне навчання через негоду