У суботу, четвертого листопада, до поліцейського офіцера Немовицької ТГ зателефонували жителі села Зносичі та попросили про допомогу для родини. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Оскільки голова сімейства раніше потрапляв у поле зору працівників поліції за вчинення домашнього насильства, правоохоронці негайно поїхали до заявниці.

Біля будинку перебував 33-річний господар, дружина та діти всередині. Упевнившись, що із ними все гаразд, поліцейські почали спілкуватись із чоловіком, який мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час поверхневої перевірки виявили у кишені його светра корпус гранати «Ф1» із запалом. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків, які й вилучили боєприпас.

За фактом незаконного поводження з боєприпасами слідчі Сарненського РВП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 КК України.

А на кривдника, який вчиняв домашнє насильство відносно дружини в присутності двох малолітніх дітей, склали адміністративні протоколи та винесли терміновий заборонний припис строком на 10 днів.

Вилучену гранату відправлено на дослідження. Її походження встановлюють у рамках кримінального провадження.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські продовжують виявляти осіб з, ймовірно, наркотичними речовинами