Двох героїв провели в останню дорогу у Рівному. Містяни віддали шану полковнику Володимиру Целуйку та старшому солдату Олександру Кириченку. Обидва загинули 19 жовтня у Запорізькій області. На Майдан Незалежності у Рівному прийшло чимало містян.

21 жовтня Майдан Незалежності у Рівному переповнений. Тут проводжали в останню дорогу двох вірних синів України - 44-річного Володимира Целуйка, та 33-річного Олександра Кириченка.

Володимир Целуйко - кадровий військовий віддавав всього себе захисту країни. Був у найгарячіших точках із перших днів — спершу зони проведення антитерористичної операції у 2014 році, а за тим і в 2022-му після початку повномасштабного вторгнення. Його побратими розповідають, до кінця був Вірний військовій присязі та своєму обов’язку.

Олександр Кириченко уродженець Хмельниччини. У 2014 році він добровольцем пішов служити у зону проведення антитерористичної операції. А вже 2017-го підписав контракт. З початку повномасштабного вторгнення був у найгарячіших точках України. Колеги його дружини розповідають, був порядним сім'янином.

Обоє героїв загинули 19 жовтня у Запорізькій області.

Віддати шану героям на майдан незалежності прийшло чимало рівнян.

Володимир та Олександр до останнього подиху боронили незалежність України. Заради світлого майбутнього українців та своїх сімей.

Поховали Володимира Целуйка на кладовищі “Нове”, а Олександра Кириченка - на рідній Хмельниччині.

 Читайте також: Шестеро захисників з Рівненщини доєдналися до Небесного війська