У суботу, 25 березня, у Здовбиці екіпаж сектору реагування патрульної поліції ВП №6 (м.Здолбунів) зупинив автомобіль "Volkswagen Golf" за порушення правил дорожнього руху, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Під час перевірки документів у 39-річного жителя Дубенського району поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння, що і підтвердив огляд на алкотестері. Чоловік зізнався, що вживав спиртне, але напередодні ввечері.

Залагодити питання про непритягнення до відповідальності порушник вирішив на місці, запропонувавши за це фінансову винагороду. Попередження про кримінальну відповідальність не вплинули — він поклав у салоні службового авто 3650 грн, - йдеться у повідомленні поліції

Слідчо-оперативна група Здолбунівського відділення задокументувала вчинене кримінальне правопорушення, а грошові кошти вилучила.

Відповідно до частини 1 статті 369 КК України 39-річному чоловікові може загрожувати мінімум 8500 грн штрафу, а максимум — обмеження чи позбавлення волі на строк до чотирьох років. Крім того, працівники СРПП склали на порушника адмінматеріали за статтями 121, 130 КУпАП.

Читайте також: У ДТП у Володимирці травмувався неповнолітній "байкер"