До музею "Просвіти" запросили вчора, 22 березня, переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу "Вчитель року 2023". Саме вони представлятимуть місто та область на Всеукраїнському рівні. Про це повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Переможцям обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року 2023" вручили відзнаки і сертифікати на премії. Міський голова подякував педагогам за патріотизм і щире серце, яке вони щоденно віддають дітям.

Переможці, якими пишається Рівне: 

  • Козачук Альона з Рівненського ліцею "Колегіум" (номінація "Початкова освіта"),
  • Гапанчак Сергій з Рівненського ліцею № 15 (номінація "Захист України"),
  • Приходько Наталія з Рівненського ліцею № 17 (номінація "Основи здоров'я").

Вболіваємо, щоб повернулися з перемогою, - написав Олександр Третяк.

Лауреатами конкурсу стали:

  • Присяжнюк Тетяна з Рівненського ліцею № 13 та Мороз Іван з Рівненського ліцею № 25 здобули для нашої громади 2-е та 3-е місця в номінації "Фізична культура".
  • Дячок Василь з ліцею "Український" став другим у номінації "Захист України".

Переконаний, що всі вчителі – переможці. Пишаюся нашими педагогами та бажаю їм перемоги в змаганнях освітян та здійснення нашої найбільшої мрії про перемогу, - додав очільник міста.

Загалом до участі у цьогорічному конкурсі долучилися 78 педагогів Рівненської області. Відбірковий етап визначив 16 переможців у кожній з номінацій, які змагалися за звання кращих.



Під час конкурсу освітяни демонстрували знання із предмета, вміння володіти сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, а також сучасними методами, прийомами, формами і засобами навчання.

Найпопулярнішою цьогоріч стала номінація "початкова освіта" - зареєструвалися майже 40 % освітян від загальної кількості учасників.

Читайте також: Рятувальники Рівненщини проводять "Єдині уроки з безпеки" для учнів