Повідомлення, що із магазину на вулиці Степана Бандери у Рівному викрали телефон, надійшло до поліції близько близько 11 години минулими вихідними.

Заявниця пояснила, що опів на восьму ранку до закладу прийшов невідомий із проханням продати йому випивку втім отримав відмову, оскільки продаж алкогольних напоїв здійснюється лише з 11 години. Чоловік вирішив купити каву, а допоки продавчиня її готувала — поцупив мобільний телефон, який лежав біля каси. Щоправда те, що засіб зв’язку зник, співробітники закладу виявили пізніше. Тоді і звернулись до поліції.

Уже наступного дня дільничний офіцер поліції Рівненського РУП розшукав особу, яка може бути причетною до скоєного злочину. Зловмисником виявився 46-річний рівнянин. Крім того, при собі чоловік мав і викрадений телефон. Його поліцейські вилучили.

 За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі Рівненського РУП внесли відомості до ЄРДР за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру.

Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від п'яти до восьми років за гратами. 

Про це інформує поліція Рівненщини.

Читайте також: У Рівному на двох водіїв винесли постанови за ігнорування жестів регулювальника (ВІДЕО)