Порушив правила, смертельно травмував людину і тепер на волі. У Володимирці Тойота на великій швидкості врізалась у таксі. Водій останнього загинув. Аварія сталась влітку цьогоріч. Зараз тривають суди. Нещодавно водія позашляховика випустили з під варти під домашній арешт. Але прокуратура хоче аби чоловік і далі був у СІЗО. Яке рішення прийняв суд, дивіться далі у сюжеті.

Підозрюваного у смертельному ДТП у Володимирці судили у приміщенні апеляційного суду Рівного. Проте чоловік не прийшов на засідання. У залі суду прокурор зателефонувала підозрюваному аби з'ясувати причину відсутності. За словами підсудного, ні його, ні адвоката ніхто не повідомляв про засідання.

Сторона захисту не надала даних щодо поважних причин відсутності підсудного у залі засідання. Прокурор заявив, що підозрюваний був належно повідомлений.

Засідання суду розглядали два дні поспіль. Сьогодні, 30 вересня підозрюваний все ж з'явився до зали суду, проте через повітряну тривогу, довелося знову переносити розгляд справи.

Нагадаємо, смертельне ДТП відбулося у Володимирці за участі автомобілів Toyota Land Cruiser та легкового таксі Пріора. Водій позашляховика тойота порушив правила дорожнього руху та врізався у таксі. В результаті отриманих травм, водій Пріори загинув. Правопорушник з місця ДТП втік.

Читайте також: Житель Острога може провести до 12 років за ґратами за організацію наркобізнесу у Вараші