Тетяну Літвінову, що в 2017 році вбила свого чоловіка-перукаря, можуть випустити із СІЗО. Зараз жінка зі своєю найменшою донькою знаходиться під вартою, проте незабаром дівчинці виповниться 3 роки і за законом вона не зможе залишатись з матір'ю. Сторона захисту обвинуваченої вважає це підставою для того, щоб Тетяну випустили під домашній арешт. Міський суд прохання відхилив і клопотання цього рішення розглядаються тепер в апеляційному суді. Чи залишиться під вартою підозрювана - знають наші журналісти.

Ще в 2017 році Тетяна Літвінова вбила свого чоловіка-перукаря та втекла до Єгипту. В Україні жінка лишила тоді двох своїх малолітніх дітей. За кілька місяців жінку впіймали та повернули додому вже в кайданках. Як виявилось, підозрювана була при надії і чекала на третю дитину. У вбивстві чоловіка тоді зізналась.

За два роки після затримання у 2019 році жінка вчетверте стає мамою, проте хто батько дитини і при яких обставинах могло статись зачаття в умовах арешту - не зрозуміло.

Скоро наймолодшій виповнюється 3 роки і за законом донька не зможе більше перебувати з матір'ю у СІЗО. На підставі цього захист підозрюваної хоче змінити запобіжний захід, на що в міському суді відмовили. Адвокатка Тетяни Літвінової подала апеляцію.

Проте в апеляційному суді вирішили, що молодша дочка не є підставою зміни запобіжного заходу, адже в 2017 році жінка залишила двох малолітніх дітей та поїхала до Єгипту.

Нині двоє старших дітей Тетяни в родині знайомих, хлопчик, що народився в СІЗО, - у бабусі, а доля молодшої ще вирішується. Підозрювана лишатиметься у СІЗО як мінімум до 19 листопада. За скоєний злочин їй загрожує до 15 років, з яких 5 з половиною жінка знаходиться в СІЗО.