На спецлінію 102 учора, 27 вересня, о 23:15 надійшло повідомлення від 69-річного жителя Дубенського району, що в селі Княгинин невідома особа заволоділа його автомобілем «Volkswagen T2».

За отриманим орієнтуванням працівники сектору реагування патрульної поліції Дубенського РВП виявили транспортний засіб неподалік селища Мізоч. Зупинятися викрадачі не збиралися та додали швидкості. Однак, водій не впорався із керуванням, врізався у бетонні блоки блокпосту та з’їхав у кювет.

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП встановила, що причетні до злочину парубки приїхали на гостини до родичів у село Княгинин. 17-ти та 22-річний жителі села Білашів колишнього Здолбунівського району дісталися на мотоциклі, повернутися яким не змогли через технічну несправність. На узбіччі вони побачили незачинений мікроавтобус. Тож, довго не роздумуючи, вирішили ним доставити двоколісний за місцем проживання. Зі слів зловмисників, авто вони хотіли потім повернути назад.

Керував викраденим транспортним засобом 22-річний хлопець, який за результатами огляду на алкотестері перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Дубенського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 КК України. Транспортний засіб із механічними пошкодженнями вилучений та доставлений на спецмайданчик. Слідчі дії тривають.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: У Рівному затримали афериста, який наживався на історіях про "травмованих в ДТП" родичів (ФОТО)