Гості програми: Протоієрей Віталій Лотоцький - ректор Рівненської духовної семінарії ПЦУ Валентина Ілліна - журналістка, волонтерка Протоієрей Олександр Максим’юк - благочинний Острозького благочиння Сергій Кондрачук - ексголова Рівненської обласної ради

Новий проєкт телеканалу "Рівне 1" - “Нові правила”. Тут ми будемо говорити про речі, які зараз непокоять наших містян. Про нові ситуації з якими щодня доводиться мати справу. Разом з нашими експертами ми будемо говорити про нові правила життя українців та необхідність у створенні нових колективних договорів, які би допомогли нам краще розуміти один одного і знаходити необхідні компроміси в умовах війни.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україні, після 24 лютого у багатьох областях України в тому числі і на Рівненщині ради декількох рівнів звертаються до Президента і Верховної ради України з проханням заборонити УПЦ (МП). Проблема викликає чимало дискусій: багато хто "за", з іншого боку багато хто "проти", оскільки вважають, що зараз недоцільно всередині країни розхитувати політичну ситуацію. Тож чи варто заборонити УПЦ (МП)?

Дивіться також: Чи треба змушувати говорити українською? - Нові правила. Випуск 1 (ВІДЕО)