Слідчі відділення № 1 (м. Дубровиця) Сарненського РВП скерували до суду із обвинувальним актом кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 КК України. Обвинуваченому 53-річному жителю села Бродець загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, другого червня цьогоріч 55-річний житель Туменя випивав у разом із двома знайомими за місцем проживання 53-річного жителя села Бродець. Потому повернувся додому. Втім, через деякий час співпляшник разом із знайомим приїхав з’ясувати стосунки за нібито зникле майно. Між ними виник конфлікт і бійка, під час якої 53-річний чоловік завдав тілесні ушкодження господарю і разом із односельцем залишив його. Навідалися до нього через два дні і виявили непритомним на підлозі у кухні. Із тяжкими травмами його госпіталізували до лікарні. Сьомого червня 55-річний житель села Тумень помер у медзакладі.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що зловмисник наніс потерпілому не менше десяти ударів кулаками в область обличчя, внаслідок чого заподіяв тілесні ушкодження у вигляді внутрішньо-черепної травми із численними крововиливами, що згідно з висновком експерта відноситься до тяжких.

За фактом умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, зловмиснику повідомили про підозру за частиною 2 статті 121 КК України. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання від вартою.

Слідчі відділення №1 (м.Дубровиця) закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду. У скоєному обвинувачений зізнається та шкодує про вчинене.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також: На Рівненщині головного інженера підприємства судитимуть за одержання 9 тисяч гривень хабаря