Новітні технології постійно розвиваються, і наразі ефірне телебачення можна переглядати у всесвітній глобальній мережі інтернет.

Зокрема СТБ онлайн можна дивитися за допомогою відповідної послуги, яку пропонує український мобільний оператор Київстар. Це дає можливість переглядати улюблені передачі, шоу чи фільми не лише вдома, перед телевізором, підключеним до кабельного або ефірного телебачення, а й у мобільному режимі.

Контент, який пропонує СТБ HD

Канал розрахований на сімейний перегляд. Тому контент, що транслюється в ефірі, переважно має розважальний характер. Зокрема це різні шоу та сімейні телесеріали. Більшість відеопродукції канал СТБ виробляє самостійно. Наприклад, це стосується таких популярних шоу, як:

  • «Зважені та щасливі»;
  • «Х-фактор»;
  • «Битва екстрасенсів»;
  • «Майстер шеф» та інші.

Також в ефірі транслюються серіали, вироблені холдингом StartLightMedia, до якого входить телеканал СТБ. Створення серіалів виконується на постійній основі, тому їх кількість постійно зростає.

СТБ HD має і свою власну службу новин. Щоденно декілька разів на день в ефір телеканалу виходять випуски новин, із яких можна дізнатися про останні події, що сталися на території України та за її межами. Новини транслюються у прямому ефірі, тому там подається свіжа та актуальна інформація.

Щодо вікових обмежень, то їх майже немає, тому продукцію телеканалу СТБ можуть дивитися діти. Винятком є популярне шоу «Битва екстрасенсів». Воно має вікове обмеження 16+.

Дивитись СТБ HD у мережі інтернет онлайн

Щоб мати можливість переглядати ефір телеканалу СТБ у своєму смартфоні чи на планшеті, достатньо замовити відповідну послугу від мобільного українського оператора Київстар. Таким чином можна насолоджуватися улюбленими передачами без прив'язки до домашнього телевізора.

Перевагами послуги є невелика ціна та велика якість отриманого зображення. Щоб підключити послугу, необхідно зайти у власний кабінет на сайті Київстар і заповнити заявку. Або скористатися телефонним дзвінком до онлайн-операторів. Після отримання необхідної інформації та оплати послуга буде підключена автоматично.