Фото - Денис Монастирський
Трапилось все сьогодні, 27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу. До поліції найдішло повідомлення, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї.

Відомо, що стріляв військовослужбовець Національної гвардії України, 2001 року народження, з Одеської області. Опублікували його фото.

У Дніпропетровській та сусідніх областях була введена ціла поліцейська спецоперація.

Розслідуванням обставин трагічної події займатимуться представники ДБР та військової прокуратури.

Фото - Укрінформ

Поліція чоловіка затримала вже на ранок. Патрульні, поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД та відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України затримали підозрюваного під час спільної з ДБР спецоперації.

Затримання відбулося сьогодні о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє.

До поліції надійшло більше десяти викликів від людей, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали Артема Рябчука, який розстріляв п’ять людей та ще п’ять поранив.

Про стан потерпілих написав колишній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Фейсбуці. 

"Хірурги лікарні Мечникова боряться за життя дівчини, яка отримала поранення в коліно, плече та живіт. Вона втратила більше трьох літрів крові. Ще один її товариш по службі також отримав поранення в області живота - теж знаходиться у важкому стані. Життя інших двох поранених знаходиться у безпеці. Всім небайдужим Дніпровцям варто підтримати нацгвардійців і здати кров" - пише Антон Геращенко.

Читайте також: У Рівному розпочалася сесія міської ради (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ).