Син убитого Рівненського перукаря Сергія Літвінова сьогодні вперше прийшов на судове засідання по справі батька. У вбивстві звинувачують його дружину Тетяну Літвінову. От тільки справа у суді розглядається ще з 2017 року. За цей час батьки убитого померли і потерпілим по справі визнали сина від першого шлюбу Сергія Літвінова. На сьогоднішньому судовому засіданні хлопець попросив стягнути на його користь з Тетяни Літвінової три мільйони гривень. З подробицями Ольга Данілюк.

Це Сергій Літвінов. Син від 1 шлюбу убитого Рівненського стиліста та перукаря Сергія Літвінова ще у 2017 році. На судовому засіданні хлопець уперше. Під наглядом свого офіційного представника у суді зачитує, як довелося пережити смерть батька. З яим, попри розлучення батьків, продовжував спілкуватися.

Не вистачає і фінансової підтримки батька. Який, в дитинстві оплачував хлопцю гуртки, а нині міг би допомогти із здобуттям вищої освіти. Тому разом із своєю матір`ю Наталією Літвіновою хлопець хоче стягнути з Тетяни Літвінової 3 мільйони гривень за завдану йому моральну шкоду.

Однак, із цим позовом не погоджується сама обвинувачена Тетяна Літвінова. В якої на руках ще 4 власних дітей.

Натомість адвокат Тетяни Літвінової, запитала як спілкувався син від 1 шлюбу убитого перукаря, з його новою родиною.

Прокурор, в свою чергу, захотіла дізнатися чи спілкувалася колишня дружина убитого Сергія Літвінова з екс-чоловіком. Та чи бодай не жалівся він їй на свою нову обраницю.

Нагадаємо, що після того як нібито Тетяна Літвінова вбила свого чоловіка Сергія Літвінова, вона втекла до Єгипту прихопивши із собою гроші із сейфу чоловіка. Потому її звідти екстрадували в Україну. І 26 травня 2017 року обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. З того часу й тривають судові засідання по цій справі. На сьогоднішньому судовому засіданні суд лише допитав неповнолітнього потерпілого та його законного представника. Та переніс судове засідання на 8 вересня.

Читайте також: Знайшли за місцем проживання: правохоронці відшукали неповнолітніх братів-близнюків, які з ножем напали на жінку у Рівному