Випускник рівненської школи під номером 23 склав ЗНО з хімії на 200 балів. Він один такий в області. Вивчав хімію багато років бо хоче стати лікарем. Про складові успіху відмінника з Рівного, розповість Яна Євтушок.

Як досягти поставленої мети знає Єгор Миколаєнко. Півтора роки тому у нього з'явився намір скласти ЗНО з хімії на 200 балів. Тепер він втілив його у реальність. Хлопець зізнається, готуватися до іспиту допомагали як вчитель, так і репетитор. Приділяв увагу предмету щодня. Втім, каже, воно того варте.

Крім того, Єгор складав іспити з математики, української та англійської мови. Випускник планує вступати в медичний університет. Бо ще з дитинства мріє стати хірургом.

Мама Єгора каже, такий результат сина був для неї прогнозований. Втім, пишається не так найвищим балом в області, як його цілеспрямованістю та характером.

В області Єгор Миколаєнко єдиний, хто цьогоріч склав ЗНО з хімії на 200 балів. А для 23 школи - це дебют. Минулі роки найвищі результати були з української мови та історії.

Результати з інших предметів для Єгора Миколаєнка поки невідомі. Щоправда, хлопець у них теж впевнений. Попереду у випускника грандіозні плани. Додамо, що ЗНО ще триває. Основна сесія завершиться 15 червня тестуванням з географії. А результати учасники отримають вже 30 червня.

Читайте також: Рівненщина отримає 15,5 мільйонів на інтернет для громад