16 квітня міський голова Рівного Олександр Третяк провів Zoom зустріч з Президентом міста Єлєня Гура Єжи Лужняком, Головою ради міста Войцехом Хаджи та начальником відділу культури Сильвією Реліс.

Єлєня Гура – це вже шоста громада у Польщі, з якою наша Рівненська територіальна громада налагодила зв’язки.

Єлєня Гура – це надзвичайно колоритне та багатогранне місто, яке має значний промисловий, туристичний, культурний потенціал.

Наша співпраця буде цінним досвідом, який ми зможемо перейняти задля розвитку Рівненської міської територіальної громади. Ми прагнемо розбудувати велосипедну інфраструктуру в нашому місті. Хорошим прикладом для нас у цьому напрямку може слугувати досвід міста Єлєні Гури. Без перебільшення, це велосипедна столиця Польщі. Переконаний, що тісна співпраця з іноземними партнерами, дасть можливість у нашому місті створити такі ж умови для активного відпочинку мешканців та гостей, - розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

Місто Єлєня Гура цікаве впровадженням сучасних технологій. Зокрема, мобільного додатку, у якому кожен може не лише знайти необхідну інформацію щодо подій у місті, а також отримати зворотній зв’язок. Це інструмент, який дозволяє спільно вирішувати проблеми громади.

Олександр Третяк наголосив на тому, що розмова з Президентом міста Єлєня Гура Єжи Лужняком, Головою ради міста Войцехом Хаджи та начальником відділу культури Сильвією Реліс – це ще один крок до тісної співпраці, а наступні спільні проекти тільки зміцнять партнерство на користь нашої громади та Єлєні Гури.

За інформацією Рівненської міської ради.

Читайте також: У Рівному комунальники прочищали та ремонтували колодязі