Найбільше проблем негода принесла тим, хто має намір потрапити до обласного центру з віддалених куточків нашої області. Через снігопад кілька днів були проблеми з транспортним сполученням на кількох напрямках. Яка зараз ситуація на дорогах Рівненщини з'ясовував Дмитро Тригубець.

Після майже двох діб безупинного снігопаду негода нарешті стихла. Чи не найбільше неприємностей вона принесла тим людям, які намагаються потрапити із віддаленних населених пунктів до обласного центру, або навпаки.Станом на вечір транспортне сполучення по усіх напрямках працює, хоча і з невеликими перебоями. Наразі усі рейси відбуваються без затримок повідомляє адміністрація автовокзалу. Проте ті, хто очікують на маршрутку до віддалених сіл кажуть деяких рейсів ще від ранку не було.

Пані Галина з села Дроздів, що на Гощанщині. Жінка чекала на транспорт щонайменше 8 годин. Зі слів тих людей, з якими нам вдалось поспілкуватись, зокрема і водіїв міжміських марштрутів, найпроблемнішими є Гощанський та Млинівський напрямок. А найбільшою проблемою є сполучення з віддаленими селами.

На автовокзалах кажуть, що автобуси та маршрутки деякий час можуть приходити з незначними запізненнями. Що стосується міського транспорту , то після того як снігопад закінчився дороги якими рухається громадський транспорт розчищені та посипані. Рівняни, які чекають на свій маршрут на зупинках повідомили, що затримок як таких немає. Проте самі зупинки комунальники розчистити забули.

Синоптики на найближчі дні знову прогнозують снігопад. При чому опадів, кажуть, буде майже в два рази більше. Тому закликають під час негоди залишатись вдома та не користуватись власним транспортом.

Читайте також: Половина шкіл Рівненщини переходить на дистанційне навчання