Будьте уважні, адже власники цих імен не пропустять жодної спідниці.

Микола
 
Микола здається сором’язливим  і тихим, але це лише прикриття. Він ретельно приховує свої досягнення, жінки, з якими він провів ніч, отримують на пам'ять лише приємні спогади (і ніяких контактів для зв'язку).
 
Денис
 
Ім'я Денис пов'язано з давньогрецьким богом веселощів Діонісом.
 
Від свого покровителя Денис отримав чарівність і товариськість, він завжди в центрі уваги, якщо жінка проявляє до Дениса симпатію, він не відмовиться.
 
Данило
 
Данило вважає жінок прекрасним способом впоратися зі стресом. Проблема в тому, що таким чином Данило може знімати напругу, пов'язану із сімейними обов'язками. Данило здатний любити, але бути вірним – це не про нього.
 
 
Степан
 
Ви знайдете Степана на будь-якій вечірці, як чоловічій, так і жіночій. Він милий, нерідко спілкується на межі флірту. Від спокуси Степан частенько хоче відмовитися, але потім щось йде не так, і починаються докори сумління.
 
Василь
 
Ця людина здається простою і відкритою, подумати, що він бабій, неможливо.
 
Але за добродушністю ховається справжній мисливець на панянок. Василю складно зберігати вірність, він частенько першим провокує жінок, обіцяє любити завжди і всюди, але на наступний же день повертається до дружини і стирає номер телефону тимчасової дівчини.